Магическо Вещество - Вашата връзка към Здравето и Божествеността ~ Архангел Метатрон


Има магическо вещество, което е в изобилие на вашата планета, вещество, което е живо физическо проявление на Виолетовия Пламък, вещество, толкова силно, че може да се грижи за, да лекува и да изцели много болести, много стрес, помaга в най-различни заболявания, и най-важното - позволява ви да поддържате връзката с истинската си същност и с божественото.

Мили деца на Светлината, днес ние бихме искали да разгледаме въпроса за вашата среда и как тя ви се отразява. Моля, разберете, че без значение какво се случва извън вас, ВИЕ ВИНАГИ КОНТРОЛИРАТЕ ВАШАТА РЕАЛНОСТ. Разберете, че всичко е честота, всичко е вибрация, и те са тези, които създават препятствия в живота ви, за да се учите от тях. Въпреки това действително е вярно, че вашите превозни средства (тела) са засегнати от околната среда, в която се намерите, АКО сте позволите да се влияете от средата, вместо да имате влияние върху нея.

Въпреки това, много от вашите превозни средства са наистина настроени, понеже има много сили, които работят срещу вашите биологични машини, които наричате тела. И така ...

Има магическо вещество, което е в изобилие на вашата планета, субстанция, която всички вие сте интегрирали в сферата на Гая преди еони, защото сте знаели, че ще имате нужда от нея в този момент на СЕГА, вещество, толкова силно, че може да се грижи за и да лекува много болести, много стрес, помога в различни заболявания, и най-важното - позволява ви да поддържате връзката с истинската си същност и с божественото, вещество, което е живо физическо проявление на виолетовия пламък. Вещество, с което всички вие сте запознати и използвали в ежедневието си преди, и сега е време мили деца на светлината да се обърнете към това вещество за пореден път и да го използвате, за да се очисти вашата система от всички токсини, с които сте бомбардирани дневно. Това вещество се нарича - ЙОД!

Лична бележка - КАК ДА ГО ИЗПОЛЗВАТЕ: Преди всичко моля използвайте 2% разтвор на йод, които можете да намерите във всеки магазин за здравословни храни. Нанасяйте на различни части от тялото за около седмица. Обикновено са необходими 24 часа, за да се абсорбира от тялото. Ако изчезва от кожата в рамките на няколко часа, това означава, че сте имали йоден дефицит. Чудесен за отваряне на Епифизната Жлеза (3-тото Око)! И по този начин отваряне на канали за комуникация с източника.

Според (examiner.com) ползите за здравето от йодът са толкова разпространени, че изумява ума. Според Световната Здравна Организация (WHO-СЗО), недостига на йод се увеличава в Америка с оценка от над 2 млрд. в риск. Дефицита може да доведе до увреждане на мозъка. Над една трета от населението в света (1,5 млрд. души) живее на йодно-дефицитни почви.

Йодът увеличава производството на хормони от щитовидната жлеза, което от своя страна увеличава всички хормони в организма, включително тестостерон и адреналин. Хормоните въздействат на поведението ни, метаболизма и либидото.

Ползите за здравето от йод включват:
  • Детоксикира Флуорът
  • Подобрява когнитивното функциониране
  • Подобрява метаболизма, защото помага на тялото да биосинтезира храни в използваеми хранителни вещества
  • Недостигът оставя щитовидната жлеза податлива на свободните радикали
  • Повишава либидото
  • Може да подобри фиброкистозна болест на гърдата
  • Реставрира растежа и цвета на косата
  • Повишава енергията
  • Защитава от радиация
  • Унищожава патогенни микроорганизми, плесени, гъбички, паразити и малария
  • Поддържа апоптозата (процес на програмирана клетъчна смърт на нездравословни клетки), за да предпазва от рак и подпомага младостта
  • Йодът премахва токсични химикали: Йодът може да отмие химически токсини като флуорид, олово, живак, биологични токсини и дори може да засили имунната система. Той също така предотвратява разпространението на вредни бактерии в стомаха

Източник: Anna Merkaba


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments